Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Bewonersenquête in verband met aardgasvrij maken woning

Beste buurtgenoten,


Wij horen graag uw mening over wat voor u belangrijk is op weg naar een aardgasvrije wijk. Wij nodigen u daarom van harte uit deel te nemen aan onze enquête voor bewoners van Nieuwland, specifiek Hoge Hoven en Watereiland. 


De gemeente heeft bewoners van de buurten Hoge Hoven en Watereiland gevraagd zelf ideeën aan te reiken voor het aardgasvrij maken van de wijk. Een groepje bewoners heeft zich georganiseerd in een buurtteam, dat aan de slag gaat met het maken van een buurtplan. Meer informatie hierover is te vinden op de website www.buurkrachtnieuwland.nl.


Het buurtteam wil zoveel mogelijk aansluiten bij wat bewoners belangrijk vinden. Door deze enquête in te vullen kunt u aangeven wat voor u belangrijk is bij het overstappen naar een alternatief voor aardgas.


Het beantwoorden van de vragen duurt ongeveer 15 minuten. Meedoen kan tot en met zondag 21 april. Uw deelname is anoniem en wij vragen u om per huishouden maximaal één enquête in te vullen.

DOE MEE DOOR AAN TE GEVEN WAT VOOR U BELANGRIJK IS!